Sommarjobb på Trafikförsäkringsföreningen

Stockholm
Ansök senast 2020-04-17

Har du lätt för att prata med människor, förklara lagar och regler och att hitta lösningar? Har du dessutom möjlighet att jobba från mitten av juni till mitten av augusti? Då är du rätt person att söka sommarjobb hos oss på Trafikförsäkringsföreningen.

Ditt arbete:

Tillsammans med dina kollegor besvarar du samtal från våra kunder, myndigheter och försäkringsbolag. Du informerar om den lagstadgade trafikförsäkringsplikten, inkasserar obetalda premier och trafikförsäkringsavgifter. Du kommer också att göra egna mindre utredningar.

Vi söker dig som har en god serviceförmåga, egen drivkraft och lätt för att lära. Tidigare erfarenhet av kundkontakter i telefon är meriterande. Det är även viktigt att du är noggrann och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. För att trivas hos oss tror vi att du ska vara flexibel och positiv.

Då vi ibland även behöver timvikarier på eftermiddagarna är det en fördel om du under hösten kan jobba en eftermiddag i veckan mellan kl. 15.00 - 17.45.

Frågor?

Vid frågor är du välkommen att kontakta teamchef Markus Haasum på tfn 08-522 781 23 eller kundcenterchef Elisabeth Gerhamn på tfn 08-522 78 20. Fackliga kontaktpersoner är Helena Myrnäs, Forena, 08-522 782 71 samt Ola Stenson, Saco, 08-522 781 73.

Sista ansökningsdag är 2019-04-17. Vi kallar till intervju löpande så skicka in din ansökan snarast. Läs gärna mer om Trafikförsäkringsföreningen på www.tff.se

Kontaktperson

Markus Haasum

markus.haasum@tff.se

08-522 781 23

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %