Trafikförsäkringsföreningen söker en trafikskadereglerare

Stockholm
Ansök senast 2020-03-08

Trafikförsäkringsföreningen (TFF) är ett samarbetsorgan för trafikförsäkringsbolag i Sverige och har en central roll i det svenska trafikförsäkringssystemet. TFF:s huvuduppgifter är att reglera trafikskador som orsakats av okända, oförsäkrade och utländska fordon, att ta ut en lagstadgad avgift (trafikförsäkringsavgift) av ägare till oförsäkrade motorfordon samt att delta i det internationella trafikförsäkringsarbetet. Inom TFF finns drygt 100 medarbetare som i huvudsak arbetar inom områdena kundtjänst, juridik, skadereglering och affärsutveckling. TFF är en del av Svensk Försäkring i Samverkan. Läs mer på www.tff.se


På TFF:s skadeavdelning arbetar ett 20-tal medarbetare med att lämna ersättning till de som skadats eller fått något förstört av ett oförsäkrat eller okänt fordon. Även den som råkat ut för en skada i trafiken utanför Sverige kan få hjälp av oss. Vi söker nu en ny trafikskadereglerare då en av våra medarbetare har gått vidare till nya arbetsuppgifter internt.

Motorskadegruppen består idag av 12 medarbetare fördelade på tre grupper - Frontoffice, Sakskador och Utlandskador. Som trafikskadereglerare tillhör du gruppen Sakskador och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att reglera trafikskador som orsakats av okända och oförsäkrade fordon.

Känner du igen dig i beskrivningen nedan? Då vill vi att du söker tjänsten!

 • Du har tidigare erfarenhet av reglering av trafikskador på försäkringsbolag. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att utreda och tolka begreppet skada i följd av trafik.
 • Du visar engagemang i arbetet mot uppsatta mål, både individuellt och som en del av ett team
 • Du är lyhörd, flexibel och har ett stort intresse av att hjälpa andra
 • Du är positiv och har ett strukturerat arbetssätt
 • Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Ytterligare information

Sista ansökningsdag är den 8 mars 2020. Skicka gärna in din ansökan med CV så snart som möjligt då intervjuer kommer ske löpande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vid övriga frågor kontakta teamchef Michaela Thunell, 08-522 782 78 eller michaela.thunell@tff.se. Fackliga representanter är Helena Myrnäs (Forena) på tfn 08-522 782 71 och Ola Stensson (Saco) på tfn 08-522 781 73.

 

Kontaktperson

Michaela Thunell

michaela.thunell@tff.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %