Sommar- och extrajobb på Trafikförsäkringsföreningen

Stockholm
Ansök senast: 2023-03-26

Har du lätt för att prata med människor, förklara lagar och regler och att hitta lösningar? Har du dessutom möjlighet att jobba från mitten av juni till mitten av augusti? Då är du rätt person att söka sommarjobb hos oss på Trafikförsäkringsföreningens kundcenter!

Tillsammans med dina kollegor besvarar du samtal från våra kunder, myndigheter och försäkringsbolag. Du informerar om den lagstadgade trafikförsäkringsplikten, inkasserar obetalda premier och trafikförsäkringsavgifter. Du kommer också att göra egna mindre utredningar.

Vem är du?

Vi söker dig som har en god serviceförmåga, egen drivkraft och lätt för att lära. Tidigare erfarenhet av kundkontakter i telefon är meriterande. Det är även viktigt att du är noggrann och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. För att trivas hos oss tror vi att du ska vara flexibel och positiv.

Övrig information 

För rätt person kan det finnas möjlighet att även jobba extra vid jul, påsk med mera. Har du frågor angående jobbet är du välkommen att kontakta våra teamchefer Markus tfn 08-522 781 23 eller Malin tfn 08-522 781 46. Sista ansökningsdag är 2023-03-26. Vi kallar till intervju löpande så skicka in din ansökan snarast.

Läs gärna mer om Trafikförsäkringsföreningen på www.tff.se

Kontaktperson

HR-funktionen TFF

HR@tff.tst

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %